Post by pofanbackcastco on Feb 22, 2022 17:16:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bed Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bed Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Bed Wars 2022 version ▞▞▞
Bu oyun kötü. Ben her zaman ölürüm, sen sadece para istiyorsun başka bir şey istemiyorsun. Bu kazanmak için çok ödeme. Bu oyunu düzelt lütfen.bu yorumu görmeyeceksin, bu oyunun aptal olduğunu biliyorum.blockman go'dan nefret ediyorum. gcubes berbat.
Harika sadece mükemmel lütfen tek bloklu bir skyblock oyunu oluşturun pls Ve bundan gerçekten zevk alıyorum....uçmak gibi daha fazla efekt ekleyebilirsiniz
Bed Wars Hərəkət daug
#minecraft #oyun #oğuzaslan. EKİPLİ ULTRA EĞLENCELİ BED WARS - Minecraft. 883,878 views883K views. Sep ...
Her seferinde giriş yapmak veya giriş yapmak istediğimde Bana şunu söylüyorlar: hata kodu 11 yöneticiyle iletişime geçin O zaman düzeltin
Tamamen gitmiş olan tüccarları bulamadım ve tüm düğmeler şimdi bunu düzeltti!
Bu oyunu seviyorum ama pvp'yi daha iyi yapabilir misin, savaşamıyorum bile ve telefonumun pilini yiyor bu sabah telefonum 100'deydi ve 1 saat sonra 20'deydi
Oyun genel olarak iyi ama asıl sorun, Tanrı'nın terk ettiği bilgisayar korsanları. Çöpçatanlık kesinlikle korkunç ve eşleşmeler adil değil. Öğeler çok eğlenceli, ancak bilgisayar korsanları gibi bu aptal sorunları çözmezseniz, o zaman telefonumdan sadece 1 GB silinir. Cidden bu oyun buna değmez.
Oyun güzelde para para yeter vay gacha ödül havuzu vay bilmem ne her şey para istiyo bu yüzden 4 puan kırmam 1puan bile haketmiyor
Minecraft BedWars Oyna - SonOyuncu Network
Oyunu beğendim ama bu oyunun hit kutusu garip bazen tabanlarında hit kutusu var ama eğlenceli .Pls hit box'ı düzeltin Dev's
Kötü Oyun 1.30GB Veri Kullanıyor Lütfen hadi ;'(Bunu da düzeltmediyseniz şimdi rapor edeceğim 50MB🤬
O kadar eğlenceli ki, yüzen merdivenler yapmayı seviyorum, kolay sadece buz pabuçları ve merdivenleri al Bu oyunu seviyorum, daha fazla oyun ve güncelleme ekliyorum
İyidi ama daha güzel olabilir
B*k gibi oyun açılmıyo olsun boş yere doldurmayin rastgele DKASJSKKDKXKL e için➡ bir olan bu reklam arası bir insan var sen eodr olarak te orijinal olarak da bir gün ıdodkkr dkkdkdfk lif DLFODKFJRO EODKFJTJEKSLDKDRKKSLSOD ekdıdo orosbu ama eğer eulanı el ) rt yapın ve bir gün☀ önce bugün bu akşam ki doğumdan önce güzel um kemal atatürk ve bu kadar da bir gün☀ önce bir gün bir whatsapp sohbetleri mutlaka kadın öğretendir kadar çok çok çok iyi geceler✨ 🌚⏰
Bu oyunu seviyorum çünkü 520 profesyonel öldürüyorum ve rünlerim 100'den fazla mutluyum ama 4 yıldız koyuyorum çünkü bir profesyoneli öldürürsem her zaman kendilerini profesyonel tutuyorlar 😒
Saldım milet milet sizelare benzema 2'li olmak olmak üzere 😔😔😔😔😈😈😠😠😠😠 (kız olmak yazın) Fil botlar geliyor ve trolleniyorum #SUS Dr Phil kedi kakası B!!!🦍🤩🤩🤩🦍 Vip ler çok olmak kaslı pavyona öde 😠😠😈😈😳😳 kim kazanır? 🦡🆚🦁 Bence kokarca EMBAPPE kırmızı? Ben aday 6UD sınavı girince haber ver?🍾 PianoTiles:BDDJSKBDKDDKBDJDBXBDBDJDJDJDKDJ 31sj DİJDBJDJDJD DİJDBFFKKFJFNFNNSJKDJDJDJDJJDJ İDKDBDKSKDKWPODBDNDDKDNJDNDNDJDKDN
Bazı maçlarda güzel bir oyun, onların botları gerçek oyuncular değil, botlar altın demir alev bombası gibi her şeye sadece 1 dakikada Altın Elma o yüzden 3 yıldız verdim
Oyun güzel ama çok fazla hile var!! Ben solo modda başlayalı 1 saniye sonraki yanındaki adam bloğu ve yay yanıma geliyo yatağı kırmıyo ve banayken ben hafif bir şekilde yanıyorum.Saçma!! Ben kendini minecraft bed wars falan çizim 10 maçın 6 sını yeniyom, ama burada 10 yarışma 1 bile değil. Açmayı engellemensin.
Oyunu Beğenmedim Bukadar Kötüki Ona. Vericeğim. Puğan 0000000000000000000000000000. slflr. 🤮🤮🤮🤮🤮😒😒😒🥱🥱🥱
Eğer culd olsaydım buna tam anlamıyla 0 verirdim. Minecraft yatak savaşı sunucularının büyük bir RIP-OFF olduğunu söylemek için bunu tam anlamıyla kurdu. Muazzam bir ödeme duvarında gizlenmiş bir RIP-OFF. İNTERNET BAĞLANTISI ÇÖP OLDU. Bu oyunu oynamayın, minecraft oynayın ve bunun yerine birçok ücretsiz minecraft yatak savaşı sunucusundan bazılarına gidin. EN AZINDAN KUSURSUZ BİR ÖDEME DUVARINA GİZLİ DEĞİLLER. Bu oyunda hiçbir şey için iki sent ödemem. Bu aptal oyunu satın almayın. Bunun yerine minecraft gibi gerçek bir oyun oynayın.
siz iyi derseniz bende derim
Harika bir oyun 👍 ama indirmesi 2/3 saat sürüyor sonra 1/2 saat sürüyor güncelleme plz her indirdiğimde düzeltin her zaman plz update plz bu sorunu çözer o zaman 5/5 vereceğim 🌟 🌟🌟🌟🌟 yıldız diğer bilge sadece 2/5 🌟🌟 yıldız
Bu oyun hileli, bu oyunu indirmenizi tavsiye etmem, korkunç ve çok öfkelenip bırakacaksınız
Fancade আর্কেড rdg
Bu oyunu çok severdim ama artık giriş bile yapamıyorum, oyundan nasıl zevk alacağım?
Bed Wars for Blockman GO APK indir - Android (ücretsiz)
4 ay önce. Trying Out Bed Wars Roblox! Roblox. ·. 51 izleme. Paylaş. lucidftt. Takip Et. Son canlı yayın 3 ...
Bir yıldız veriyorum çünkü 2-3 dakika sonra oyuna her girdiğimde kapanıyor ve giriş yapmamı istiyor. Ama ben zaten giriş yapıyorum lütfen bunu düzeltin.
Çok güzel bir oyun. Ama çok zor. Keşki offline oynayarak alıştırma yapabilseydik. Onun dışında güzel.
Rün liçi neden bu kadar nadir ve neden bunu nadir yaptınız? gcubes'leri kaldırın ve bir şey satın almak için anahtarlar ekleyin çünkü anahtarları elde etmek çok kolaydır, eğer bunu yapamazsanız, o zaman avry 4v4v4v4'ten sonra, savaşlarda anahtar aldığınız gibi gcubes vermelisiniz, ayrıca gcubes verin, sonra 5 yıldız vereceğim
Browse and share the top Ali Deniz Bed Wars GIFs from 2022 on Gfycat.
Yemin ederim üst üste 1 milyon yatağı yok ettim bu oyun harika bayıldım çok güzel ama asıl sorun sürekli ölüyorum ki bu kabalık artık ölmek istemiyorum o yüzden güncelleme yapmamaya devam etmeyi bırak ya da istemediğim bir şey ne demek istediğimi anlamıyorum Bu oyunu anlamıyorum ama yine de oldukça iyi bir oyun Oyunu seviyorum hala harika evet bu harika bir oyun Oynamayı seviyorum Bu oyunu kim yaptıysa sadece 1.000 yatak iyi iş çünkü ben sadece oyunu seviyorum oldukça iyi bir oyun ...
O kadar eğlenceli ki arkadaşlarımla oynayabilirim ve karakterimi özelleştirebilirim Gerçekten tavsiye ederimď bu oyunu indir
Oyunda 3 kere arda arda maçı yaptım ve 3,ündede hileci çıktı
Bed Wars Märulimängud fhq
Ağa olmak indirdim oyundı kaynak paketi yükleniyor diyor ama 2 saate açılmıyor en son bıktım artık sildim oyunu 0 yıldız olsadım o kötü ben tablete indirdim telefonda ya da şu derece derecemı bilmem
Bu bedwars istemiyorum çünkü eski bedwars istiyorum çünkü eski bedwars şarkısı onu özlüyorum ve bu 2 yıldıza puan veriyorum
Oyun guzel ama rünler p2w yapiyor ben elmas setim adam demir yinede rün sayesinde aliyor bu da insanların zevkini kaciriyor
Oyunda çok küfür var kaç kere uyarıyorum ama devam ediyorlar. Amaç iyi güzel ama lütfen sohbetler kapansın
Oyun iyi ama örnek gösterilebilir örnekte çince bazı örneklerde kullanılırsa türkçe dil kulanılmış bu konudan söz edilir.
oyun yüklen miyo ve tepelik para da ana bune bir yıldız bile yorum yaz mak için koydum güzel kin de oyun oynamayalım lütfen güzel kin acil!!!!!!!!!,
Aksiyon Oyunları , Dude Theft Wars hile apk. Bed Wars is a game of exploration and construction based on the uberpopular Mojang game:
Gerçekten kötü bir oyun Bu oyunu güncelleyemiyorum ve bu oyunda hiçbir şey satın alamıyorum bu oyunu oynamama yardım et
Seviyorum çünkü şovları oynamama izin vermiyor, güncellenmiş bir sürüm indir ama bu benim ülkemde Fas'ta mevcut değil
Oyunu seviyorum aslında her gün oynuyorum ama olay şu ki ben, kuzenim ve erkek kardeşim orta oyun oynarken kuzenim ve erkek kardeşimle oynadığım maçlardan birinde hacker takım arkadaşlarının çok şanslı olduklarını söylediler. onlarla hacker ve bilgisayar korsanı oyundan yasaklanmadı, bu yüzden lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz çünkü oyundan zevk alıyorum ama bu bilgisayar korsanları yüzünden düzgün bir şekilde zevk alamıyorum bu yüzden lütfen oyunla ilgili yardım edin
Çok güzel güzel yani beğendim
Bed Wars 액션 rhsq
Arkdaş larmızlaoynıyamıyıoruz😡😡genelkutsu. birşeye yaramıyo